Complexul MEDDISTRICT – RECUPERARE MEDICALĂ, excelență medicală, tehnologie inovativă, expertiză la nivel mondial.

Misiunea MEDDISTRICT:

Oferim gama completă de tratamente de top, sigure și cu rezultate de excepție, realizate de specialiști cu experiență, personalizate pe doleanțele fiecărui pacient, prin practică clinică integrată, educație continuă și cercetare.

 

Viziunea MEDDISTRICT:

Aspirăm să fim unul din cele mai importante centre de excelență din lume în asistență medicală, în cercetare medicală și în educație în domeniul sănătății, captând sinergia de a fi atât un centru medical orientat către fiecare pacient cu deosebită atenție, cât și o instituție academică excelentă.

 

La MEDDISTRICT tu ești prioritatea noasră!

Pentru a ne îndeplini misiunea asumată, abordarea terapeutică în cadrul departamentelor noastre se realizează conform celor mai înalte standarde. Pentru că tu contezi și sănătatea ta este prioritatea noastră, ca pacient vei beneficia de evauare medicală complexă și completă, plan de tratament ultramodern, adaptat nevoilor tale. Tu și familia ta veți putea dialoga permanent cu terapeuții noștri, primind răspunsuri clare la orice întrebare. Vom ține cont în evaluările stării de sănătate și în terapiile de care vei beneficia și de stilul tău de viață (profesie, pasiuni, rutină zilnică, valori personale, bioritm, alimentație etc.), pentru că tu ești important pentru noi.

Valorile noastre:

Credința în Dumnezeu

”Nihil sine Deo.” Credința ne dă încredere în misiunea și viziunea noastră.

Respectul

Tratăm cu demnitate și respect pe toată lumea din comunitatea noastră diversă, pacienții, familiile acestora și colegii cu demnitate și respect.

Integritatea

Respectăm cele mai înalte standarde de profesionalism, etică și responsabilitate, demne de încrederea pe care o acordă pacienții noștri.

Compasiunea

Nevoile pacientului sunt pe primul loc. Oferim cea mai bună îngrijire, tratând pacienții cu sensibilitate și empatie.

Însănătoșirea

„Medicul bun tratează boala; marele medic tratează pacientul care are boala”.-William Osler

Inspirăm speranță și cultivăm starea de bine a întregii persoane, respectând nevoile fizice, emoționale și spirituale.

Recunoștința

Purtăm recunoștință pentru toți care au contribuit la dezvoltarea MEDDISTRICT.

Aprecierea

Avem o înaltă apreciere pentru toți cei care au contribuit lsau contribuie la dezvoltarea medicinei.

Lucrul în echipă

Prețuim contribuțiile tuturor, combinând abilitățile individuale ale membrilor personalului într-o colaborare de neegalat.

Inovaţia

Insuflăm și energizăm organizația, ducând la un nivel superior viața celor pe care îi servim, prin ideile creative și talentele unice ale fiecărui angajat.

Excelența

Oferim cele mai bune rezultate și servicii de cea mai înaltă calitate prin efortul dedicat al fiecărui membru al echipei.

Managementul responsabil

Susținem și reinvestim în misiunea noastră și în comunitățile extinse prin gestionarea cu înțelepciune a resurselor noastre umane, naturale și materiale.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP