Echipa medicală

Toate cazurile rezolvate, educația și cercetarea la nivel mondial în care ne aflăm implicați, sunt pentru ca tu să ai parte de cel mai precis diagnostic și de cea mai sigură terapie. MEDDISTRICT–RECUPERARE MEDICALĂ este prima clinică care integrează toată gama de terapii inovative pentru recuperarea ta medicală: OZONOTERAPIE-FIZIOTERAPIE, KINETOTERAPIE, HIDROTERAPIE, RECUPERARE NEUROLOCOMOTORIE ASISTATĂ ROBOTIC, specialiștii noștri având experiența necesară pentru ca toate serviciile medicale enumerate să fie realizate în condiții de excelență.

Felix Zapodeanu

Felix Zapodeanu a urmat cursurile Universității “A.I Cuza”, fiind licențiat în Kinetoterapie și motricitate specială. A beneficiat de o bursă de studii universitare în Italia. A absolvit masterul in Traumatologie sportivă, pe durata căruia s-a perfecționat atât în România cât și în Portugalia, studiind un semestru in cadrul University of Combria.

Ionuț Dănilă

Ionuț Dănilă a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Este membru în echipa Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specializat în reabilitarea pacienților cu afecțiuni neurologice și fizioterapie.

In curs de actualizare....

Mădălina Diaconu a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Este membru în echipa Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specializat în recuperare neuro-loco-motorie asistată robotic a pacienților cu afecțiuni neurologice și kinetoterapie pediatrică.

Bogdan Buzău

Bogdan Buzău a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. A absolvit programul de master ”Bioingineria reabilitării” din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa Iași. Este membru în echipa Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specializt în reabilitarea pacienților cu afecțiuni neurologice și fizioterapie.

Ioana-Codrirna Pristavu 

raspunsuri-medicale-iasi

Ioana-Codrina Pristavu urmat cursurile Universității “A.I Cuza”, fiind licențiat în Kinetoterapie și motricitate specială. Este masterand în FITNESS ȘI ESTETICĂ CORPORALĂ în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității “A.I Cuza” din Iași. Desfășoară activitate de cercetare-dezvoltare în cadrul Departamentului de Cercetări medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specialist în fizioterapie și kinetoterapie.

Lucian-Andrei Berciu

Lucian-Andrei Berciu: a urmat cursurile Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa, fiind licențiat în  Balneofiziokinetoterapie și recuperare medicală. Desfășoară activitate de cercetare-dezvoltare în cadrul Departamentului de Cercetări  medicale al IMC HOSPITAL S.R.L., fiind specialist în reabilitare neuro-loco-motorie și fizioterapie.

Vă invităm să realizați programarea online sau telefonic.

La noi este simplu și eficient. Selectați data, ora și medicul specialist.

TOP